Ã…rsskriftet Critique: Søndag den 7. juni 2015

Opfordring

Efter at have fulgt med i Bent Jensen sagen samt læst om den - forhåbentlig foreløbige endelige afgørelse - har jeg netop overført et beløb til den genåbnede indsamling og opfordrer alle til at gøre det samme.

Mvh Henning Laue

Information (Internetavis): Fredag den 6. august 2010

Selv om journalist Jørgen Dragsdahl vandt injuriesagen om påstået agentvirksomhed mod professor Bent Jensen, er journalisten blevet ruineret af sagens omkostninger. En nydannet forening starter nu en indsamling for at dække Jørgen Dragsdahls sagsomkostninger. Bent Jensen har fået samme opbakning af en anden støttegruppe.

Jyllands-Posten (Internetavis): Fredag den 6. august 2010

Med en ny støtteforening vil en kreds af personer nu samle penge ind til dækning af journalist Jørgen Dragsdahls omkostninger i koldkrigsopgøret med professor Bent Jensen.

Ritzau (Jyllands-Posten internetavis): Tirsdag den 3. august 2010

Koldkrigsforskeren Bent Jensen blev dømt til at betale en halv million i erstatning til journalist. Nu har borgerlig støtteforening indsamlet det beløb til ham.

Jyllands-Posten (internetavis): Fredag den 9. juli 2010

Retten i Svendborg har modtaget formel meddelelse om, at Bent Jensen anker den dom, han modtog den 2. juli 2010.

Jyllands-Posten (internetavis): Fredag den 9. juli 2010

Bent Jensen har en kommentar til Per Nyholms artikel Den manglende kontekst (JP 1/7 2010) omkring Jørgen Dragsdahl.

Jyllands-Posten (internetavis): Søndag den 4. juli 2010

Bent Jensen skifter advokat til Landsretten. Hans nye advokat bliver ungarsk fødte Karoly Németh.

P1 Morgen 1. time: Fredag den 2. juli 2010

Peter la Cour var fredag morgen den 2. juli i P1 Morgens 1. time.

Jyllands-Posten (internetavis): Fredag den 2. juli 2010

Professor jur.dr. Ole Hasselbalch har en kommentar til Per Nyholms artikel Den manglende kontekst (JP 1/7 2010) omkring Jørgen Dragsdahl.

Jyllands-Posten (internetavis): Torsdag den 1. juli 2010

Journalist Per Nyholm har en artikel i JP omkring Jørgen Dragsdahl.

Jyllands-Posten (internetavis): Søndag den 20. juni 2010

Højesteretsdommer Jens Peter Christensen kommer i denne kronik med principielle overvejelser, hvad angår kritik af domme. Kronikken handler ikke direkte om den rejste debat i kølvandet på Søren Krarups udtalelser i Bent Jensen - Jørgen Dragsdahl sagen, men bør dog sætte nogle tanker igang hos dem, der hurtigt var ude og kritisere Søren Krarup for at blande den lovgivende og dømmende magt sammen.

Jyllands-Posten (internetavis): Torsdag den 3. juni 2010

Jyllands-Posten skriver om indsamlingen i Bent Jensen-foreningen.

Jyllands-Posten (internetavis): Tirsdag den 25. maj 2010

Professor, jur. dr. Ole Hasselbalchs artikel om retten i Svendborg.

Berlingske Tidende (internetavis): Mandag den 17. maj 2010

Efter tilkendegivelsen i Svendborg Byret, der stillede professor Bent Jensen i udsigt at skulle betale omkring en kvart million i tortgodtgørelse og bøde, fremkom Søren Krarup, MF (DF) med nogle kontante kritikpunkter af såvel dommere som hele sagsforløbet. Udtalelserne affødte massiv kritik. I denne kronik uddyber Søren Krarup sine synspunkter.

Center for Koldkrigsforsknings hjemmeside: marts 2009

Bent Jensens beretning i Fodnoter 4 om PET-Kommissionens bind 13: KGB's Kontakt- og Agentnet i Danmark.

Jyllands-Posten (internetavis): Søndag den 14. januar 2007

Den centrale artikel som åbnede injuriesagen.